Om os Support 2021-02-02T18:23:56+02:00

Om os

Om Aalborg Hotel Apartments

Aalborg Hotel Apartments er et datterselskab af Aalborg Furnished Apartments, som har mere end 8 års erfaring med udlejning af møblerede lejligheder til virksomheder og private. Vi har med andre ord den rette ekspertise til at sikre dig et vellykket ophold.

Vi er specialiserede i at udleje boliger til gode stabile lejere, uanset om du skal udstationeres, skal på ferie eller har behov for to boliger i en periode. Vi stiller en total boligløsning til rådighed, så du skal som udgangspunkt blot selv sørge for tøj og tandbørste.

Beliggende i et roligt boligområde tæt på Aalborg Universitet og Aalborgs nye supersygehus tilbyder Aalborg Hotel Apartments midlertidige boliger til kortere og længere ophold. Vores midlertidige lejemål benyttes af både danske og udenlandske besøgende, der har behov for en bolig i en begrænset periode.

Med samarbejdspartnere som Aalborg Universitet, Bladt Industries og Siemens er Aalborg Furnished Apartments og Aalborg Hotel Apartments aldeles velansete virksomheder, som altid har gæstens komfort i fokus.