Praktisk information Support 2024-04-10T14:49:38+02:00

Praktisk information

Om Aalborg Hotel Apartments

Booking
Du booker dit ophold via denne hjemmeside eller via mail admin@aalborg-hotel-apartments.dk eller tlf. 9363 8484.

Ankomst og afrejse
Check-in er fra kl. 15 og check-out er kl. 10. Vi er meget fleksible mht. ankomsttid, da du selv bestemmer hvornår du ankommer efter du modtager din check-in sms. Afrejsetidspunkt er fast kl. 10 – ønsker du senere afrejse, kontakt da receptionen.

Adgang til bygningen og lejligheden
Du får nemt din nøglekode til lejlighedens hoveddør på sms og mail.

Betaling
Afregning foregår via betalingslink der fremsendes via sms eller mail. Det er også muligt at betale med kontanter eller kort i receptionens åbningstid.

Parkering
Der er p-pladser til fri afbenyttelse lige uden for bygningerne. Her tilbyder vi også lade mulighed for el-biler igennem CLEVER.

Beliggenhed
Aalborg Hotel Apartments er beliggende i et roligt boligområde med kun 3 minutter i bil til Aalborg Universitet, Novi og Gigantium. Aalborg Centrum nås på blot 10 minutter i bil. Der er ligeledes gode indkøbsmuligheder med dagligvarebutikker lige i nærheden.

Transportmuligheder
Aalborg Hotel Apartments er nabo til et busstoppested på vejen, der krydser op mod adressen. Her kører bus nr. 14 med 15 minutters intervaller til Aalborg Centrum.

Cykelopbevaring
Mulighed for aflåst cykelopbevaring foran hotellejlighederne

Adresse
Hvis det ønskes, kan man til enhver tid registrere sin folkeregister adresse til lejligheden.

Post
Hvis du ønsker at modtage post på adressen under dit ophold, skal du ændre din adresse til den pågældende lejlighed (se dørskiltet uden på lejligheden). Herefter modtager du post i postkassen hørende til lejligheden på den østvendte side af ejendommen.

Sengelinned og håndklæder
Ved indlogering i vores lejlighed behøver du ikke bekymre dig om sengelinned og håndklæder. Dyne- og pudebetræk, lagen, håndklæder, viskestykker og karklude vil allerede være i lejligheden, når du træder ind i ad døren.

Rengøring
Du har mulighed for at tilkøbe rengøring, >> Se mere. Du tilkøber rengøring når du booker dit ophold. Du kan også købe rengøring senere hen under dit ophold gennem vores Hotel Manager. Rengøring ved afrejse er inkluderet i prisen.

Affald
Bortskaffelse af affald er dit eget ansvar. Affald kommes i affaldscontainere ved parkeringspladsen. Hos Aalborg Hotel Apartments vil du finde miljørigtig affaldssortering.

Rygning
Rygning er ikke tilladt i lejligheden. Overtrædelse af reglen medfører en ekstra faktura for ekstraordinær rengøring af lejligheden. Der må gerne ryges på lejlighedens altan/terrasse.

Skader på lejligheden og interiør
Samtlige lejligheder er moderne og fuldt møbleret i høj standard. De er indrettet med interiør af høj kvalitet. Der vil blive krævet erstatning for beskadigede genstande eller møbler ved afrejse.

Kæledyr
Det er ikke tilladt at holde kæledyr i vores lejligheder.

Fitness
Der forefindes fitnesscenter ca. 1 km fra adressen.

Golf
Ørnehøj Golfklub ligger blot 5 km fra adressen.